top of page
01/01 tem 30/06/23 Accessoires van Comme Quatre
01/01 tem 30/06/23 Accessoires van Comme Quatre

01/01 tem 30/06/23 Accessoires van Comme Quatre

Vier jeugdvrienden vinden elkaar in een ongeremde passie voor kwaliteit en vakmanschap. Samen creëren ze unieke accessoires die te koop worden aangeboden in onze Atelier Nvg Conceptstore. Elke zaterdag van 10u tot 17u.

Exposant Heartmade Ceramics

24 mei 2023, 12:24 – 30 jun 2023, 12:24

Atelier Nvg Conceptstore, Handelslei 54, 2980 Zoersel, België

Meer info

Vier jeugdvrienden vinden elkaar in een ongeremde passie voor kwaliteit en vakmanschap. Bij Comme Quatre gelden er dan ook weinig beperkingen. Ze maken gewoon waar ze zin in hebben.

Geen extravagante poespas, maar wel ongekunstelde eenvoud. Met het gevoel een beetje speciaal te zijn.

Ze ontwerpen graag alledaagse voorwerpen zoals een stijlvolle handtas, brillendoos, sleutelhanger, portefeuille, portemonnee of pochette met een paar opvallende trekjes zoals sierlijke koeienhuiden. Een creatief trekje dat ze maar wat graag mixen met een onstilbare honger naar avontuur, afwisseling en ondernemerschap. 

Talent is er ook. Elk op zijn of haar manier. En liefde. Veel liefde. Voor elkaar en voor de accessoires die ze creëren. Dat is een waarheid als een koe.

(h)eerlijk handgemaakt

Comme Quatre is niet alleen een merk, het is een creatief, speels en menselijk project. Al hun accessoires met koeienhuiden zijn stuk voor stuk handgemaakt door traditionele ambachtslieden die ze bewonderen om hun knowhow, ondernemersgeest en moed. Samen werken ze aan een duurzaam product.

Deel dit bericht

bottom of page